Nejnovější recenze ze sekce Sedla na kolo
- kvalitni sportovní sedlo
- vaha
spokojenost
- vyhovuje po všech stránkách
- dobré recneze
- Design
- Perfektně sedí
Je to perfektní sedlo.Mám ho asi měsíc a jsem velice spokojen,za nic bych ho nevyměnil.Je to sedlo na vysoké úrovni.
- Sedlo mám, není nejmenší problém, vážím 93 kg, jezdím s ním nejhorší myslitelné terény a ještě k tomu na trekingovém kole.
Poměr cena výkon super.
- Pohodlne sedlo za dobrou cenu, vyborny design
doporucuji
Super
tvrdé sportovní sedlo, musel jsem si na něj zvyknout, ale chtěl jsem to tak
- Pohodlné sezení na špičce díky plochému profilu
- Cena/kvalita a hmotnost
- Akorát tvrdé. Měkčí může způsobit bolest zad, protože neposkytuje dostatečnou oporu. Na tvrdší si musíte déle zvykat
- Pro mne nejlepší sedlo. Naprosto mi vyhovuje jeho tvar
Výběr sedla není jednoduchý a každému sedí jiný profil, proto bych nedal na komentáře typu "skvělé, nebo hrozné"
Jediné co bych mohl objektivně hodnotit je zpracování, které je vzhledem k ceně příkladné a tvrdost polstrování i celého sedla. Zde se myslím jedná o podařený kousek. Sedlo pruží, pohlcuje vibrace a tvrdost polstrování z něj činí sedlo, které je pohodlné jak při krátké, tak dlouhá vyjížďce. Samozřejmě i tomuto sedlu musíte dát pár km, než si zvyknete, pokud přecházíte z jiného tvaru.
Přijatelná kvalita i cena.
Velo Look-Gel černé
Přidáno: 13. července 2013
(naposledy upraveno 13. července 2013)
Zakoupeno v Bike-Eshop.cz
- rychlé jednání ,velká spokojenost
doporučuji nákup
Prozatím najeto 150 km Šumavskými kopci, velká část v terénu. Mohu pouze chválit. Sedlo je velice příjemné a i moc dobře vypadá i na horském kole, Stoprocentně plní ochranu ženských spodních partií. Právě kvůli této vlastnosti bylo zakoupeno. Tudíž velká spokojenost!
- velmi dobře zpracované sedlo
- perfektně se jde za sedlo a vrací zpět
- musíte mít ohebnou páteř (tj. ruce až na zem)
- šířka je malá ... mám sedací kosti 140mm a tedy pro mne nevhodné (zátěž jde hodně na střed rozkroku)
Pokud nemáte velkou vzdálenost sedacích kostí a ohebnou páteř, je to jedno z mála sedel, které mi vyhovuje.
Cena je velmi příznivá ...
Ale samozřejmě, každý má ten svůj zadek a kosti jinak stavěné = testing nutný ...
- Nadprůměrně pohodlné sedlo. Kromě měkkého materiálu disponuje pružnou střední částí, která absorbuje otřesy.
- Někomu nemusí sedět design. Zpočátku mi přišel také nezvyklý, ale po krátké době mi připadá jeho vzhled naopak zajímavý.
Doporučuji pro AM/EN a hobby XC.
- pohodlné a dobře vypolstrované sedlo.
- zatim nic
Dobrá cena,doufám,že sedlo dlouho vydrží!!!
- kvalita a cena
kvalita a cena
- pružnost
- větratelnost
velmi pohodlné pro delší cesty
OK
Ritchey Comp Biomax černé
Přidáno: 4. března 2013
(naposledy upraveno 4. března 2013)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
- kvalitní sportovní sedlo
- osvědčená kvalita a provedení
kvalitní sportovní sedlo
osvědčená kvalita a provedení
- Pohodlné turistické sedlo, solidní provedení.
- Nic.
Za necelé tři stovky super univerzální turistické sedlo.
- Nekupovat nejhorší sedlo, které jsem kdy Měl, už po 5 kilometrech Mě bolel zadek, no možnáje to pro vetší zadek velikosti valach:-)
Zobrazuji 301 - 320 ze 334 recenzí « Předchozí 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Další »