Nejnovější recenze ze sekce Sedla na kolo
- Opravdu pohodlné, dle měření mám rozteč kostí cca 12 cm, váha 83 kg, takže pro tento zadek doporučuji
Opravdu pohodlné
Za tyto peníze dobré
- zatím nic
Potřebovala jsem trekové dámské sedlo za rozumnou cenu a toto byla dobrá varianta. Sedlo je příjemné, akorát vyztužené, žádné otlaky nemám. Zatím ozkoušeno na cca 150 km.
- VÝBORNÝ POSEZ
- Už dvakrát se zlomilo uprostřed - konstrukčně nedořešeno.
Kvůli životnosti bych ho nebral.
Vynikající sedlo pro sportovní hobby cyklisty
- Kompatibilní se staršími typy rotopedů.
- Nic.
Perfektní posez, menší námaha při šlapání.
- pohodlí
super sedlo
- 3 dny po sobě přes 100 km denně zcela bez problémů
Zcela doporučuji
- 100% spokojenost
Spokojenost
prijemne
sedi
- Mám zkušenost s tímto typem sedla na jednom svém kole, kupoval jsem ho i na další svoje kolo. Sedlo je velmi pohodlné a mně se líbí jeho vzhled a provedení.
- Nic.
Sedlo vybráno po zkušenostech, které jsou velmi dobré.
- Perfektně sedí, je pohodlné
Pohodlné sedlo, není přehnaně tvrdé, vyšší cena
- Pomerne siroke pohodlne sedlo. Zadni cast je zvednuta nahoru, coz dava doboru oporu.
- V zakladni verzi vyssi vaha
Sedlo pouzivam na MTB i silnicce a jsem s nim spokojen.
- dobře tvarované
- váha
Jedno z mála sedel které mi sedí.
oproti předchozí recenzi ho hodnotím jako zbytečně měkké a to jezdím itrasy delší než 100km.
- nízká hmotnost
- ploché jako prkno
S lítostí jej vyhazuji do popelnice. Měsíc jsem laboroval s jeho polohovým nastavením od logických až po "nesmyslná" - marně. Jedinou úlevu od sedlem způsobených útrap jsem našel v abnormálně nízkém posedu blížícím se obrazu klauna na pidikole.
- Velice pohodlné, lehké, dobře zpracované
- Má kratší pojezdy
Kvalitní, pohodlné sedlo za málo peněz ve více barevných provedeních. Sedlo jsem si vybral na základě vyzkoušení na novém kole. První jízda na něm byla také první v roce - 20km lehkého trailu a i tak byla jízda pohodlná.
- Rychlost dodání
Levné gelové sedlo. Za ty peníze rozhodně dobrý kup. Přístup obchodu perfektní.
- prozatim asi nej sedlo, pro tezsi lidi jako stvorene, vyborne tlumi vibrace a nebrni vam rozkrok pri jizde do kopce
- po delsi trase tlaci ty lyziny kolem vnitrniho otvoru, ale jelikoz na zadnem sedle neujedu vic jak 50km a na tomto 120, tak si asi stezovat nemuzu
Velo Gel Tech černé
Přidáno: 30. března 2014
(naposledy upraveno 30. března 2014)
Zakoupeno v kupkolo.cz
- Alespoň pro mě je toto sedlo na velmi dobré úrovni za malý peníz.
- Zadek by mě bolel asi i ze sedadla, které by bylo mnohem dražší, tak že proti NIC.
Pokud na kole nesedíte každý den, tak Vám toto sedadlo bude stačit.
- kvalita zpracování
- poměrně dlouhé v přední části
Hodnotit sedlo je velmi problematické, neboť i pozadí jezdců jsou dosti rozmanitá. Obecně lze ale říci, že toto sedlo je vhodné spíše pro předkloněnější sportovní posed. Tvrdost sedla je příjemným kompromisem mezi pohodlím a sportem.
Zobrazuji 281 - 300 ze 334 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17 Další »