Nejnovější recenze ze sekce Sedla na kolo
- super obchod
Výborné sedlo, které minimalizuje tlak na "hráz" a i na delší trase je posed pohodlný
Dobrý
Kvalita
Už jsem zakoupil druhý kus , perfektní
- kvalitní pohodlné sedlo
Už máme 2 tyto sedačky, spokojenost.
- kvalitní výrobek, velmi pohodlné sedlo
- kvalitní
- Široké pohodlné sedlo
- Možnost změny tvrdosti
Cena
vyborne sedlo
Koupila jsem již druhý kus na své druhé kolo. Neznám lepší dámské sedlo.
- Měkké, pohodlné
Koupeno pro dceru jako náhrada za staré, rozedřené sedlo. Po prvních 50km spokojenost, prostě pohodlné sedlo.
- Velmi pohodlné
- Vypadá kvalitně, uvidíme co ukáže čas
- Po ňekolika jsem našel to pravé.
- Ďobře se sejít.
splnilo očekávání
Perfektně mi sedí,nebolí mě z něj zadek.Mám dvě kola a na prvním kole bylo tohle sedlo již z obchodu a bylo super.Tak jsem si prostě musela tohle sedlo koupit i na mé druhé kolo.Je to první sedlo, které mi opravdu vyhovuje.Maximální spokojenost.
- Pro moje pozadí výborné sedlo
- skutečně velice dobře tlumí nerovnosti
- perfektní zpracování
Dlouho jsem vybíral, hodně jsem zvažoval tohle sedlo, protože cena je skutečně dost velká (a když si to nemáte kde vyzkoušet...). Ale nelituji. Sedlo parádně žehlí nerovnosti, dokonce až tak, že mě to překvapilo. Na hrbaté polní cestě i při svižnější jízdě se můžete do sedla dobře opřít a nevykopne vás to na každém menším hrbolku ze sedla ven. Perfektně tlumí a žehlí rázy. Tento tvar sedla se nehodí pro hltače kilometrů na XC, se sportovním posedem. Co se týče mě, na mém trailu s vyloženě trailovým posedem (hodně krátký představec, zvedlá řidítka), mi sedlo vyloženě vyhovuje. Rovné, možná by mohl být trochu delší nos, ale stačí. Případně pro někoho s vyloženě turistickým posedem. Pak budete spokojeni.
Zobrazuji 121 - 140 ze 334 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...17 Další »