Nejnovější recenze ze sekce Sedla na kolo
Velmi pohodlné sedlo
- Dobré provedení
- Dobrý materiál
- Dobrá cena
- Nevím
Dobré a pohodlné sedlo za dobrou cenu.
Použité krátce , ale první vyjíždka 40 km bez problému.
bezva sedlo na retro ocelovou silničku
- velmi pohodlné sedlo i na delší cesty po nezpevněném povrchu (dcera je moc spokojená v porovnání s původním sportovním sedlem)
- kvalita zpracování
Nutnosť v prípade problémov s prostatou. Sedadlo má kvalitné prevedenie, a tri druhy výstuží podľa váhy. Sedenie je naozaj posunuté na sedacie pánvové kosti, čo je presne to, čo má byť pri trávení niekoľko hodín denne na biku. Sedadlo bolo darčekom pre otca. Spokojnosť. Určite odporúčam.
- Širší sedlo
- Středový otvor
- Gelová vložka
- Rozměr 180x255 mm
- Technologie Superflow
Všem tento produkt doporučuji
Sedlo moc pěkné, tvar sedí, bohužel moc tvrdé
- splnilo očekávání
Selle Italia Sportourer Garda Flow E-Bike černé
Přidáno: 19. srpna 2024
(naposledy upraveno 19. srpna 2024)
Zakoupeno v Kolokram.cz
Produkt doporucuji,ale nebyl jsem spokojen s firmou zasilkovna zasilka umele nesla presmerovat.
Prostě mi sedí :-)
- Pohodlné ergonomické sedlo, jednoduchá montáž, lehké
Ověřená kvalita
- sedlo je pohodlné
Krásné a kvalitní klasické sedlo. Posez už jsem doladil a teď tak alespoň 2000 km aby si na mě sedlo zvyklo... Kůže je holt kůže.
- Zatím zkouším,nějaké kilometry už proběhly v xc režimu a je to dobrý sedlo,v kombinaci s plinkou aji překvapivě pohodlné
- Nízká hmotnost
- Vyhovující tvar
- Nevhodné uchycení ližin ve skořepině
Uchycení ližin ve skořepině není příliš domyšlené. Zadní konce jsou do skořepiny pouze zasunuté a pravděpodobně zafixované jen lepidlem z tavné pistole. U jednoho kusu se ližiny pohybovaly o 1–2 mm ve směru dopředu a dozadu + se jedna ližina pohybovala i do stran (otvory nejsou kruhové, směrem do středu sedla je navíc oválný prostor). Navíc při jízdě ze sedla po nerovnostech ližiny se skořepinou vydávaly klepající zvuk vlivem vzniklé vůle. Tento kus jsem vrátil a zakoupil druhé, které má ale problém stejný, naštěstí pohyb není tak patrný, klepání se neprojevuje. Snad pomůže vtlačení většího množství lepidla z tavné pistole nebo zalití pryskyřicí.
Jinak jsem se sedlem spokojený, tvar mi vyhovuje, otvor skutečně pomáhá.
Přes prvotní pochybnosti, zdali mi bude vyhovovat tvar, jsem vsadil na to, že předchozí sedlo bylo rovněž Selle Italia X a sloužilo dobře - a zdá se, že jsem dobře udělal. Výrazně kratší model, než jeho předchůdce, se mi na silničce spíše hodí - jde o cesty do práce s batohem. Kdybych nosil podsedlovou brašničku, byl bych rozladěný ze speciálního úchytu, který by asi znamenal dokoupení jiného modelu (pradejce žádnou nedoporučuje, což je škoda), já to ale nevozím, takže o starost méně. Sedlo pohodlné, nikde nedře a netlačí, což jsem si pochvaloval i na jeho předchůdci.
Docela mi vyhovuje a moje pozadí si nestěžuje. Vše ok.
- měkký posed
- Lehké, dobře tvarované
- výřez v sedle je skvělá volba
- Tvrdé, ale jde o zvyk
Zobrazuji 21 - 40 ze 334 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...17 Další »