Nejnovější recenze ze sekce Sedla na kolo
Lehké závodní sedlo na silniční kolo. Doma máme několik sedel SQLab verze 611 a jedno toto sedlo už bylo doma. Rozhodovala jsem se, co pořídít na nové silniční kolo, vyzkoušela jsem na novém kole jak 611 tak toto 612 R a vyhrálo 612 R. Bála jsem se větší trvrdosti sedla oproti 611, ale nakonec maximální spokojenost i po několika hodinách v sedle. Prostě pecka.
Specialized Bridge Sport černé
Jirka
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
Zatím nemohu posoudit neseděl jsem na něm. Jinak na první pohled pěkné zpracování.
- Nebyl ještě vyskoušen
- Splňuje očekávání a požedavky.
- Levné, slušné sedlo na kolo
- Má trvalé stopy po deformaci při sezení, ale funkčně to nevadí.
Dobré, funkčně vyhovující sedlo na kolo.
Skvělá ergonomie sedu, příjemný materiál, měkkost polstrování
řešil sem jako náhradu za původní od Pells, byl to takový kompromis, tvrdost, velikost pohodlí, jsem maximálně spokojen, tělo se přizpůsobilo, cenově nejlevnějsí na trhu.
- Pohodlné.
Ještě neodzkoušené nemohu ted zatím hodnotit
Jsem spokojen, sedlo splnilo moje ocekavani.
Ergon SMC pánské Sport Gel černé
Přidáno: 21. října 2024
(naposledy upraveno 21. října 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
- Pěkně zpracované,lepší jak klasické sedlo
Selle SMP TRK pánské Medium modré
Přidáno: 17. října 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v Bike tuning centrum
- Je to prostě paráda, ani nepoznam, jestli sedím na kole a nebo na gauči
- Vynikající podpora sedacích kostí ve správném postavení pánve, velmi dobré polstrování, skvělý technický design s ohledem na prostor citlivých mužských partií
- Velmi pohodlné sedlo
Supr sedlo na dh
Pohodlné.
- cena, pohodlnost. Hodí se spíše na silničku
- Namontováno na treku, do terénu trochu tužší, ale po cca 200 km jsem si zvykl.
Za tu cenu bezkonkurenční produkt. Zejména odpružení je velmi dobrá věc s ohledem zdravotních potíží s páteří.
- na BMX super
- za ty pěníze paráda
- pohodlné a působí poměrně kvalitně
- světlo je skvělé, jen jsem musel nepatrně nahřát a přihnout packu uchycení aby se líp "zasekla" - ale to jsem dělal i u jiných rychloupínání takže to beru jako normal a třeba by to vydrželo i bez toho...
- podobné světlo i sedačka od jiných značek bývají samostatně dražší než celej tenhle komplet :)